Mobil megoldások

Mobil megoldások


Szeretné bárhonnan szemmel tartani irodáját vagy otthonát? Értesüljön azonnal a riasztási e­se­mé­nyek­ről, vagy nézze élőben a nagyfelbontású videót akár mobiltelefonján is.


A kijelölt területre történő behatolás detektálása


A megfigyelt területre berajzolhatunk ha­tár­vo­na­la­kat. Az objektumazonosítás segítségével a kamera képes különbséget tenni a területre belépő em­be­rek, gépjárművek és kerékpárok között, ezáltal sokkal pontosabb riasztásjelzést ad.


Kaputelefon


Az általunk telepített kaputelefonok vezetéknélküli beltéri egységekkel rendelkeznek, és akár mo­bil­app­li­ká­ci­óval is kezelhető a rendszer. A kültéri egységek időjárásálló készülékek nagyfelbontású kamerákkal felszerelve.


Tömeges lázmérés hőkamerák segítségével


Egyes hőkamerák a kismértékű testhőmérséklet növekedést is kimutatják, így kiválóan alkalmasak láz detektálására. Üzletekben, munkahelyek bejáratánál, metró vagy más tömegközlekedési eszközök megállóinál, ügyfélszolgálatokon a forgalom feltartóztatása nélkül detektálhatja az esetleges fertőző betegeket.


Rendszám felismerés
Rendszám felismerés

Rendszámfelismerés


Gyárak, szállítmányozó cégek vagy parkolók esetén fontos a sorompók gyors, automatikus vezérlése és a forgalom naplózása. Rendszámfelismerő kamerák és szoftverek segítségével fizető parkoló rendszereket alakíthatunk ki, figyelhetjük a szabad parkolóhelyek számát, követhetjük a szállítmányok beérkezését és kiszállítását.


Személyszámlálás


Nagy forgalmú intézmények, bevásárló- és rendezvényközpontok esetén a személyforgalom nem tartóztatható fel, de analitikai funkciók segítségével mégis folyamatosan számlálhatjuk a be- és kilépő személyeket.


Arcfelismerés


A biometrikus azonosítás egyik típusa, melynek egyik nagy előnye az érintésmentes azonosítás. Akár a beléptetés is megvalósítható arcfelismerő terminálok segítségével.