Legyen szó csupán néhány eszköz telepítéséről vagy akár több száz kamerát számláló rendszerről, tapasztalt kollégáink megtalálják ügyfelünk igényeknek leginkább megfelelő megoldást. Az egész ország területén építünk ki ipari kamerarendszereket. Lakossági ügyfeleinket Budapesten és vonzáskörzetében tudjuk kiszolgálni.

Mobil megoldások

Mobil megoldások


Szeretné bárhonnan szemmel tartani irodáját vagy otthonát? Értesüljön azonnal a riasztási e­se­mé­nyek­ről, vagy nézze élőben a nagyfelbontású videót akár mobiltelefonján is.


A kijelölt területre történő behatolás detektálása


A megfigyelt területre berajzolhatunk ha­tár­vo­na­la­kat. Az objektumazonosítás segítségével a kamera képes különbséget tenni a területre belépő em­be­rek, gépjárművek és kerékpárok között, ezáltal sokkal pontosabb riasztásjelzést ad.


Kaputelefon


Az általunk telepített kaputelefonok vezetéknélküli beltéri egységekkel rendelkeznek, és akár mo­bil­app­li­ká­ci­óval is kezelhető a rendszer. A kültéri egységek időjárásálló készülékek nagyfelbontású kamerákkal felszerelve.


Tömeges lázmérés hőkamerák segítségével


Egyes hőkamerák a kismértékű testhőmérséklet növekedést is kimutatják, így kiválóan alkalmasak láz detektálására. Üzletekben, munkahelyek bejáratánál, metró vagy más tömegközlekedési eszközök megállóinál, ügyfélszolgálatokon a forgalom feltartóztatása nélkül detektálhatja az esetleges fertőző betegeket.


Rendszám felismerés
Rendszám felismerés

Rendszámfelismerés


Gyárak, szállítmányozó cégek vagy parkolók esetén fontos a sorompók gyors, automatikus vezérlése és a forgalom naplózása. Rendszámfelismerő kamerák és szoftverek segítségével fizető parkoló rendszereket alakíthatunk ki, figyelhetjük a szabad parkolóhelyek számát, követhetjük a szállítmányok beérkezését és kiszállítását.


Személyszámlálás


Nagy forgalmú intézmények, bevásárló- és rendezvényközpontok esetén a személyforgalom nem tartóztatható fel, de analitikai funkciók segítségével mégis folyamatosan számlálhatjuk a be- és kilépő személyeket.


Arcfelismerés


A biometrikus azonosítás egyik típusa, melynek egyik nagy előnye az érintésmentes azonosítás. Akár a beléptetés is megvalósítható arcfelismerő terminálok segítségével.