Keressen minket bizalommal, ha riasztórendszerre, integrált épületfelügyeleti megoldásra vagy bármilyen egyéb biztonságtechnikai rendszerre van szüksége. Ingyenes helyszíni felmérés során szakképzett kollégáink az Ön igényeit és a helyszín adottságait szem előtt tartva választják ki a legmegfelelőbb megoldást.

Mozgásérzékelő

Kültéri védelem


Ipari létesítmények, irodák, családi házak esetén egyaránt fontos, hogy az esetleges behatolót a lehető leghamarabb megállítsuk. A behatolásjelzés első védelmi vonalát alkotják a kültéri eszközök (infrasorompók, radarsorompók, kerítésvédelmi rendszerek, kül­té­ri moz­gás­ér­zé­ke­lők). A terület a­dott­sá­ga­it és az ügyfél igényeit figyelembe véve tervezzük meg a védelmi rendszert a legmagasabb biztonsági szintre törekedve.
Mozgásérzékelő

Mobil felügyeleti megoldások


Szeretne azonnal értesülni a riasztás eseményekről? Esetleg azonnal megnézni mobiltelefonján, hogy mi történik a riasztott területen?
Modern mobilapplikációs megoldásainknak köszönhetően kényelmesen ve­zé­rel­he­ti rend­sze­rét. Szük­ség e­se­tén azonnal in­for­má­ci­ó­hoz jut, így gyorsabban is reagálhat a nem várt eseményekre.
Mozgásérzékelő

Rádiós rendszerek


Telephelyén, otthonában szükség van riasztó rendszerre, de tart a kábelezés okozta károktól?
Akár a teljes vagyonvédelmi rendszer kivitelezését megoldjuk rádiós eszközökkel, esztétikusan, gyorsan és rongálás nélkül.

Speciális védelmi megoldások


Egyes esetekben igen rövid idő alatt is nagy kár keletkezhet. Például ékszerboltok esetén a behatoló akár 2 perc alatt is nagy értéket zsákmányolhat. Ilyen esetben még a kivonuló szolgálat sem feltétlenül elég gyors. A vagyonvédelmi füstágyúk behatoláskor néhány másodperc alatt átláthatatlan köddel borítják be a védett területet. Ezzel lehetetlenné téve a tájékozódást és „láthatatlanná" teszi a védendő értékeket.