Cégünk saját fejlesztésű, innovatív beléptető-és munkaidő-nyilvántartó rendszereket fejleszt és kivitelez. Nagyvállalatok számára integrált beléptető-és munkaidő nyilvántartó rendszert kínálunk, melyet az ügyfél igényei szerint testre tudunk szabni. Kisvállalkozások számára költ­ség­ha­té­kony beléptető rendszer vagy akár felhőalapű mobil mun­ka­idő-nyil­ván­tar­tó program lehet az ideális választás.

Predor beléptető

Predor beléptetőrendszer


A Predor szoftver segítségével egyszerre kísérheti figyelemmel a beléptetőrendszer, a mun­ka­idő­nyil­ván­tar­tás valamint a kamera-, riasztó- és tűzjelzőrendszer adatait. Használja ingyenes mobilalkalmazásunkat, hogy minden eseményről azonnal értesüljön.

További részletek

Predor munkaidő-nyilvántartó rendszer


Grafikus felületeken jelennek meg a cégvezetők, munkáltatók számára fontos események, statisztikák. Rugalmas riportok segítségével a rendszer kiemeli az Önnek fontos adatokat, eseményeket. Egy kattintással hívhat le statisztikákat a késésekről, túlórákról, munkaidő egyenlegekről vagy bármilyen egyéb tevékenységről. Bármely bérszámfejtő szoftver számára automatizált adatátadást biztosítunk.

További részletek

Predor worktime
Predor cloud

Újdonság - felhőalapú mobil munkaidőnyilvántartás


Könnyedén nyilvántarthatja otthon vagy külső helyszínen dolgozó munkavállalóit is. Nincs szükség szerverre, nincs magas beruházási költség. A webalapú rendszer előnye, hogy bármikor, bárhonnan kezelheti cége munkaidő adatait. Munkavállalói mobilapplikációnk segítségével tevékenységeket jegyezhetnek be valós időben.

További részletek

Otic: beléptetés kis- és középvállaltok számára


A rendszer 2000 felhasználót képes kezelni. Rugalmasan konfigurálhatja a belépési jogosultságokat személyek, csoportok, ajtók és idő intervallumok szerint. Könnyedén exportálhatja az eseménylistát, illetve grafikus felületen értesülhet a riasztási eseményekről, akár térképes nézeten is. A munkaidő nyilvántartását érkezés-távozás riporttal segítjük.

További részletek

Otic logo